2013 m. gruodžio 20 d., penktadienis

Naujas turizmo produktas

Naujas turizmo produktas

 


Istorinis pastatas Klaipėdoje atgimė nauju viešbučiu 

 
2011–2013 m. bendrovė UAB „Verslo vertikalė“, siekdama išnaudoti apskrities turizmo sektoriaus potencialą ir nusprendusi kurti kompleksines turizmo paslaugas, pasinaudojo 2007– 2010 m. Nacionalinėje turizmo plėtros programoje numatyta priemone „Turizmo paslaugų (produktų) įvairovės plėtra ir turizmo paslaugų kokybės gerinimas“.
UAB „Verslo vertikalė“, gavusi ES paramą, sėkmingai įgyvendino projektą „Ekonominės klasės viešbučio statyba ir daugiafunkcinių kultūros renginių ir konferencijų centro „Aurora“ įkūrimas“. Konferencijų centras atidarytas Nemuno g. 51, Klaipėdoje. Projekto statybos darbus atliko UAB „Mitnija“, kuri yra viena didžiausių statybos kompanijų Lietuvoje.
Įgyvendinus projektą, buvo pastatytas išskirtinės architektūros aštuonių aukštų viešbutis „EUROPA CITY AURORA HOTEL“. Šiuolaikiškai įrengtame jaukiame viešbutyje yra 144 kambariai: 119 – standartiniai dviviečiai, 6 – keturviečiai, 12 – šeimyninių ir 7 – pritaikyti neįgaliesiems. Viešbutyje veikia restoranas ir „Lobi“ baras. Šalia viešbučio – restauruotas „Auroros“ kino teatras, kuriame įrengtas daugiau nei 150 lankytojų talpinantis konferencijų centras, turintis keturias skirtingo dydžio sales.
Ši išskirtinė erdvė pritaikyta ne tik konferencijų, seminarų, mokymų ar priėmimų organizavimui – galės vykti ir kiti renginiai: kino filmų premjeros, įmonių produktų prezentacijos ir kt. Šioje išskirtinėje erdvėje bus organizuojamos ne tik konferencijos ar mokymai, banketai, furšetai... Centre galės būti demonstruojami filmai, vykti įmonių produktų pristatymai ir kiti renginiai. Viešbučio svečiams ir konferencijų dalyviams įrengta požeminė automobilių stovėjimo aikštelė.
Buvęs kino teatro „Aurora“ pastatas rekonstruotas išsaugant fasado vizitinę kortelę – kolonas ir kitas autentiškas detales. Architektūriniai sprendimai leido sukurti harmoningą senovės ir modernumo derinį.
 
 
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą